FőoldalWebáruházTermékekPlexi dekorációA gyárÜzleteinkInformációk Lombik Hőmérő és Üvegipari Műszergyártó Kft.
Magyar English Deutsch
Lombik Kft. - Magyarország legnagyobb hőmérőgyártó cége
Hőmérőgyártás 1951 óta
Szobahőmérők Üdvözöljük honlapunkon!

A LOMBIK Kft. magántulajdonú társaság, mely a műszergyártás speciális területén hőmérő és fajsúlymérő gyártással és kereskedelemmel foglalkozik 1951 óta.

Az iparban, mezőgazdaságban, egészségügyben és az általános napi életben használatos hőmérsékletmérők, üveghőmérők, fajsúlymérők (areometérek), laboratóriumi üvegeszközök, szobahőmérők, barométerek széles választékát találja termékskálánkon, vásárolhatja meg kereskedelmi egységünkben. Ez a honlap az általunk gyártott hőmérők és areométerek teljes körét átfogja és tartalmazza a legfontosabb műszaki információkat. Ezzel kívánunk segítséget nyújtani a keresett termék azonosításában, hogy vásárlását, rendelését elősegítsük. Célunk a megrendelők és vásárlók igényeinek teljes körű, korrekt kiszolgálása a termék minőségének garantálása. Kérjük tiszteljen meg bennünket érdeklődésével és keressen meg felmerülő igényeivel. Reméljük, honlapunk segítségére lesz munkájában.
Minőségpolitikánk
Digitális készülékek Az általunk gyártott és forgalmazott termékek biztosítékot jelentenek a vevőknek, megrendelőknek arra, hogy megbízható minőségű, kitűnő méréspontosságú terméket vásároltak.

A LOMBIK Kft. működése és gyártása az EU-konform minőségbiztosítás bevezetésével megfelel az MSZ EN ISO 9002 szabványnak.
Aktuális akkreditációnk
Ipari felhasználás Aktuális akkreditációnk (pdf, x kB)

Lombik Hőmérő és Üvegipari Műszergyártó Kft. | Székhely: 1077 Budapest, Király utca 95.
Postafiók: 1400 Budapest, Pf. 48 | Telefon/Fax: +36 1/342-0373, +36 1/461-0775 | E-mail: mintabolt@lombik.hu